torstai 11. elokuuta 2011

Paikalliset treenipossibiliteetit

Kolmikon potkujalkaa kolotti (voiko näin sanoa???), joten treenaamaan oli päästävä. Treenipaikkaa ei tarvinnut kauhean kauan etsiä, sillä se löytyikin aika mukavasti kisakylän sisältä upeasta, ilmastoidusta kuntosalista. Taekwondo-matosta ei ollut tietoakaan, mutta mitäpä tuosta - liukkaalla lattialla on niin kiva pokkia!

Treenailua kisakylän gymilla
Muutaman päivän sisällä meistä on tullut pienimuotoisia julkkiksia kyseisellä gymillä. Puolella sen työntekijöistä taitaa olla videoklippi iPhoneissaan meistä potkimassa. Kaipa potkiminen on sitten mielenkiintoisempaa seurattavaa kuin punnertaminen tai juoksumaton kuluttaminen... Treeniohjelmaan ovat kuuluneet niin kokonaiset esitykset kuin pikkutarkka tekniikan hiominenkin. Pienen tauon jälkeinen treeniputki lähti erinomaisesti käyntiin, mutta hetken kuluttua Ollin takareidet ja Roosan selkä huusivat Hoosiannaa. Valmentajan vinkki: "Yoko Yoko auttaa!" Kyseessä on paikallinen, erittäin vahva troppi, joka pesee mitkä tahansa tiikeribalsamit mennen tullen. Vakavasti ottaen, ei kannata ryskiä liian kovaa pienen tauon jälkeen!

Kuntosalin välittömässä yhteydessä oli myös uima-allas, jolla on tultu käytyä pariinkin otteeseen. Vesijuoksu altaassa, jossa vesi yltää puoleen reiteen, on herättänyt omituista hilpeyttä kanssauimareissa...

Pikapalaverin paikka
Huomenna olisi tarkoitus päästä taekwondoinien viralliselle harjoittelualueelle, joka sijaitsee sellaiset 40km kisakylästä suuntaan nakki. Huh huh! Onneksi kuljetukset pelaavat, sillä Shenzhenin auringossa voisi olla hieman hiostavaa vetää maratoni alkulämmittelyksi. Suomessahan se taatusti onnistuisikin ;)

-Olli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti