tiistai 26. heinäkuuta 2011

Valmiina lähtöön!

Kolmikkomme istuu paraikaa Helsinki-Vantaan lentokentällä odottelemassa koneen lähtöä. Matka alkoi oikeastaan jo eilen, kun "Trio Mäihä" siirtyi Turusta pykälän itään päin sen toisen pääkaupunkimme ytimeen.

Passit ja viisumitkin ovat viimein kunnossa! Kävimme moikkaamassa Tirrin Jukkaa Opiskelijoiden liikuntaliitossa, sillä OLL vastasi Kiinan viisumien hankkimisesta. Edellisviikkoinen Venäjän viisumien hankkiminen oli sellainen rumba ettei toista samanlaista olisi jaksanut itse enää hoitaa.

Edellinen pariviikkoinen on kulkenut kilpailuihin valmistavien harjoitteiden merkeissä. Tiukoista kolmen harjoitusten päivistä ollaan välillä palauduttu kevyillä lenkeillä ja venyttelyllä, välillä  taas Caribian saunoissa ja porealtaissa rentoutuen. Valmistautuminen on sujunut hyvin: Roosa ja Olli ovat mainiossa kisavireessä ja mieliala on kaikilla korkealla.

Aikaeroon olemme alkaneet totuttautua jo Suomen maaperällä. Viime perjantaista lähtien aamuharjoituksia on aikaistettu päivittäin 45minuutilla. Sunnuntain ja maanantain aamuharjoitukset alkoivat jo klo 06.00 aamulla. Tämän päivän aamuherätys oli neljältä, mutta yöunet olemme pitäneet tasaisesti 8 tunnin tietämillä (tosin Roosan iltakahvittelu muutti yöunet iltatorkuiksi). Sisäisen biologisen kellomme pitäisi siis olla nyt jo 3-4 aikavyöhykettä idässä päin. Nukkumaanmenon apuna on myös testailtu melatoniinia.

Apteekista on hankittu kaikki tarvittavat tropit laktobasilleista lähtien. Aloitimme vieraaseen bakteerikantaan totuttelun ns. kevyellä laskulla Helsingin nepalilaisessa ravitsemusliikkeessä nimeltä Mount Everest. Ollin ja Heikin vatsat olivat tarpeeksi rautaisia kestämään Tikat ja Masalat. Ehkä Roosankin vatsa reissun aikana vielä vahvistuu..

Seuraavat pari vuorokautta kuluvatkin sitten lentokoneiden penkeillä ja orientaalisia lentokenttiä kiertäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti