lauantai 16. heinäkuuta 2011

MM-leiri ja mediaa

Koko joukkueen voimin pidetty MM-leiri päättyi eilen. Leiri sujui kaikinpuolin loistavasti 4 valmentajan voimin. Kiitokset Jarkolle, Fysiolle, Heikille ja Innalle!

Roosa ja Olli Turun Sanomien kuvattavana
Good morning Vietnaam! Toisinsanoen Radio100 haastatteli Jarkkoa, Roosaa ja Ollia heti torstaiaamusta. Lähetys oli 15min pituinen ja läpi käytiin niin Ollin ja Roosan välisiä kahnauksia (?!), kuin myös asiallisia valmistautumisfiiliksiä ja tavoitteita. Haastattelun voi käydä kuuntelemassa täältä: Linkki

Perjantaina ruokailun keskeytti Turun Sanomien toimittaja, joka kovasti ihmetteli missä joukkue luuraa. Toimittaja kuvaajineen oli saapunut salille "sovitun tapaamisen" merkeissä. Onneksi Roosalle riitti vain yksi kierros alkupalaa, pääruokaa ja jälkiruokaa, joten Roosa ehti ensimmäisten joukossa haastatteluun Ollin vielä maistellessa toista kierrostaan.. ;)

Seuraava tunti kuluikin haastattelun ja kuvausten merkeissä. Tuloksia voi lueskella tämän päivän TS:n urheilusivuilta ( taisipa juttu muuten mennä historiallisesti pääurheilu-uutiseksi!)

Tänään voimmekkin aloittaa viralllisen lähtölaskennan: TJ10!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti